Donna.bg Donna.bg
начало


Реклама


PayPal
donna.bg


информация вход   

Изберете подарък за 8 март (само за мъже)

Умението да се избере подарък и да се поднесе както трябва, е сложна наука. Не всички мъже я владеят. Но понеже ние, жените, страшно харесваме да получаваме подаръци, то на мъжете им се налага да ги правят. Това важи с особена сила за Осми март - празника на жената, който отново чука на вратата.

Изборът на специален подарък за празника е кошмар за повечето мъже. Особено за онези, чиито дами обичат да са „загадъчни” и дори с изтезания не биха си признали на глас за какъв подарък мечтаят. Все пак, уважаеми господа, жестът е най-важен, така че не се предавайте – букет от любимите й цветя и бутилка шампанско ще изкупят провала ви в краен случай.

За ваше улеснение предлагаме азбучен списък на „любими” и „разочароващи” варианти за подарък:

Любими:

1. Бижута. Няма какво да се лъжем – всички жени ги обичат. Разбираме, че не сте Рокфелер, но пък и никой не очаква от вас диаманти.

2. Пътешествия. Резервация за уикенд на Бахамите ще разтупти сърцето на всяка жена. Но поради споменатата по-горе причина, дори един романтичен пикник би могъл да я размекне.

3. Парфюми. Е, хайде сега, лесно е, колкото и да сте далеч от разбирането на дамската козметика! Нека още малко да ви подскажем – парфюмът трябва да е а) голям и б) скъп.

Разочароващи:

1. Домакински уреди. Дори да е последен модел комбайн, струващ няколко хилядарки, такъв подарък в Деня на жената ще разочарова до плач и най-педантичната домакиня.

2. Сувенири. Още една ваза, етнопейзаж или просто «нещо, някакво, едно такова от бронз» е строго забранен подарък, освен ако тя не е страстна почитателка на изкуството, а подаръкът – творба на любим неин художник.

3. Книга или музикална касета. Сериозно ли? Абе вие в кой век живеете?

Телефони:
089 345 72 77
E-mail: office@donna.bg

S Skype: Donna.bg-Shop

Реклама


Цветовете стават видими само върху специалните повърхности за рисуване на „Цветно вълшебство”!
Продуктите „Цветно вълшебство” са прозрачни и техните цветове се появяват само върху хартията „Цветно вълшебство”. 

  - И...

още
Copyright © 2005-2016 "Донна БГ" ООД
Телефони: 089 345 72 77;   E-mail: office@donna.bg  ;S Skype: Donna.bg-Shop